Welcome to Vikat's Norwegian Forest Cats

22. November 2019 fik vi 5 smukke killinger. Forældrene er Vikats Katla og S* Zygots Werner

Der er nu taget 8,5 ugers billeder på alle killingerne :-) de havde nu mere travlt med at lege end at lege model sammem med os. Men det gik! Her ses Vikats Bugatti som stadig er til salg.

En hilsen fra Kingston og Pigeon i deres nye hjem ❤️

Hilsen fra Mynthe (Vikats Safir) som bor i Frederikssund
En hilsen fra Vikats Irma som bor i Norge hos Julie Aarstop
Lille hilsen fra Vikats Kelvin og Vikats Cornelia - De to er blevet rigtig gode venner.
Welcome to Vikats Breeding of the Norwegian Forest Cat! This breeding is family based and was started in 2009.

Velkommen til Vikat's opdræt af Norske Skovkatte. Vi er et lille familie-opdræt beliggende i Nordsjælland der har eksisteret siden 2009. I er velkomne til at skrive til os hvis i har spørgsmål - eller tag et kig rundt på hjemmesiden!

Udstillinger vi i fremtiden vil være at finde på
4. november - Strøby
Vikats Starkad
This little sweet boy after our own IC DK Vikats Katla & CH (N) Skaujentas Einunn has become the youngster of the year 2014 in Norway. We are very proud of him and wish the owner Julie Aastorp big congratulations and thank you for taking such good care!
29-09-2017
Alle killinger er nu solgt!
18-06-2016
Udstilling i Middelfart
Lørdag:
Ari ex 1 (2), BIV-killing, NOM og BEST IN SHOW!
Arnora ex 1

Søndag:
Ari ex 1, BIV killing og NOM
Arnora ex 1
04-06-2016
Udstilling i Häsleholm lørdag + søndag
Udstillingen i Häsleholm blev Ari og Arnora udstillet første gang.
Lørdag blev Ari ex 1 og Arnora ex 1(2)
Søndag blev Ari ex 1 og BIV-total og Arnora ex 4 (5)
14-11-2015
S* Zygots Werner BIS in Middelfart !
26-10-2015
All kittens are now booked!!
24-10-2015
S* Zygots Werner at WW in Malmø
He became ex 2 (5) - lost to a red silver kitten
17-10-2015
2 x show in Årslev
Both days became S* Zygots Werner ex 1 (3), BIV kitten and NOM in Årslev.
Vikats Katla had cert both days
27-09-2015
S* Zygot's Werner BEST IN SHOW in køge
Werner got ex1, BIV kitten, NOM and BIS - Thank you Annika for lovely Werner!
18-09-2015
Mega Watt is now booked!
We are so lucky that Mega Watt has found a loving family as well :-)
17-09-2015
Kelvin is now booked!
We have found a lovely family for Kelvin, so he is now booked :-)
05-09-2015
WERNER BEST IN SHOW KITTEN :-)
14-08-2015
The kittens were born :-)
4 big and healthy kittens - for more information, see kitten page!
10-08-2015
First show for a very long time!
We went to the first show after a long break on Sunday 9th at Dragør. We had some fantastic result to bring home with us :-)
Vikats Katla had her last certificate and became Grand International Champion, BIV adult and NOM.
S* Zygots Werner was on his first show and was just turned 4 months and did it very well - ex 1, BIV total and NOM - We are very proud of this start!
11-07-2015
VI VENTER KILLINGER!!
Vi venter killinger efter Vikats Ivar og N Skaujentas Lys - vi forventer de små til verdenen omkring 11. august :-)
06-07-2015
Welcome to our new boy Zygot's Werner!
Werner has moved in with us, and we are so thankful for this sweet little boy! Thank you Annika for your trust in us!
01-05-2015
Vikats Starkad National Winner in Norway 2014
Vikats Starkad after our own IC DK Vikats Katla & CH (N) Skaujentas Einunn has become the youngster of the year 2014 in Norway. We are very proud of him and wish the owner Julie Aastorp big congratulations and thank you for taking such good care!
27-05-2014
PK def Normal
Vi har fået testet vores katte for PK def og alle katte i katteriet, samt vores to kuld er normale og derfor ikke bærer.
27-05-2014
Vikats Starkad BEST IN SHOW x 3
Vikats Starkad blev BIS 2 gange i Trondheim og 1 gang i Oslo. Vi er rigtig stolte over den lille trold og er glade for, at han har det så godt hos sin nye ejer Julie! Stort tillykke til hende :)
11-04-2014
Længe siden sidste opdatering....
Det er vidst længe siden at der sidst er kommet en status her på hjemmesiden. Meget er sket og vi har også været på et par udstillinger i mellemtiden. Einunn er blev Champion i Kristianstad i februar og der blev også Ivar International Champion. Alle vores killinger er flyttet, og det var kun Starkad som blev lidt ekstra idet han skulle hele vejen til Norge. Han skal på sin første udstilling i weekenden d. 12-13. April. Alle killinger er faldet godt til deres nye hjem og det er jo bare fantastisk!! Vi ønsker dem alle 4 held og lykke.
Foråret bliver meget begrænset i forhold til udstillinger, idet de ramler sammen med vores ferie. Men vi har lagt et godt program for efteråret og glæder os til at komme ud og vise lidt frem igen :)
30-10-2013
S*Fridalas Flamma <3
Fridalas Flamma er flyttet ind hos Henning og Vinni. Hende har vi ventet længe på og vi glæder os sådan til at lærer hende bedre at kende og vise hende frem.
20-04-2013
Udstilling i Malmø
Lørdag tog vi på udstilling i Malmø. Dette skulle være Katla's sidste udstilling inden kuld og Einunn's første udstilling som voksen.. Katla blev ex 1 og tabte BIV total til smuk hankat, men kom videre til nominering. Her gik det dog damen sådan at en birma skulle være i vejen, men en flot udtalelse og igen om at det var tid til kuld for hende.. Tarzan fik sit første cert og fik en meget fin udtalelse, men blev slået i BIV total af samme skønne hankat. Alt i alt var vi rimelig godt tilfredse og det er ikke sidste gang at vi kommer til Malmø på udstilling.. Der er kun roser fra denne gode oplevelse!!
26-03-2013
På besøg hos Vikat's Aslak og fam. Techt
Vi har i dag været på besøg hos Aslak og hans familie. Aslak er blevet en stor og kraftig hankat, og selvom det er svært at se på billedet, så er han bragende sølv!! Aslak er ude kat, og hygger sig med at fange mus og drille sin gamle roommate Belle på 13 år. Det var dejligt at se, at han stor trives og at han havde udviklet sig så fint. Vi er godt tilfredse med vores Vikinge-kuld!
24-02-2013
Vikat's Katla IC på udstillingen i Kristianstad
Vi var i weekenden på udstilling i Kristianstad i Sverige. Målet med udstillingen var at få Katla til at bliver International Champion inden hun skal parres. Lykkeligvis og til trods for at den kære dame bestemt ikke er i udstillingskondition - hun er pt. bikini, så fik hun sit cert lørdag og vi kunne derfor glæder os over at målet var opnået :)
Vi havde også hendes kommende flamme med, lille Einunn, som for sidste gang inden han ryger i voksen klassen, blev nomineret om søndagen :)
Alt i alt en rigtig god weekend!!
04-02-2013
IVAR OG KATLA SCANNET HCM NORMALE :)
27-01-2013
Udstilling i Køge
Så startede sæsonene 2013 op med en hyggelig udstilling i Køge. Katla var ikke med denne gang, da hun stadig skal have et cert udenfor DK for at blive IC. Så det var drengene Ivar og Einunn som det gjaldt! Ivar er siden sidst vi var afsted, blevet fertil og kalder og kalder på damer. Han var derfor ikke i rette kondition, men til trods for det, lykkedes det ham at hive sit cert hjem så han også er klar til udlandet.. Einunn havde ikk sin dag med sig idag - han var mor-dårlig og ville hellere gemme sig bag mit hår, end at være på dommerbordet.. Men sådan er det åbenbart at være blevet 8 måneder - Vi er gået i træning til næste gang!
01-01-2013
Vikat's Katla nr. 10 på DARAK top 10 liste...
Vikat's Katla er blevet nr. 10 på DARAK's top 10 liste for fertile år 2012

Dette har hun opnået på de 5 udstilinger hun deltog på fra september til december som voksen. Vi er så stolte :)
02-12-2012
Udstilling i Nærum
Trods sneen kom vi frem i tide til udstillingen i Nærum :) Hyggelig juleudstilling med en masse søde mennesker. Katla ex 1 Cacib, Ivar ex 2 og Tarzan ex 1 og tabte NOM til best in show. Katla holder nu en pause, da hun skal udenlandsk for at få sit næste cert.
25-11-2012
Katla, Ivar, Ketil og Aslak 1 år!!!
HURRAAAAAAAA...! 1 år gamle - det er nu et helt år siden vores vikingekuld kom til verden.
19-11-2012
Skaujenta's Einunn 6 måneder <3
Idag fylder lille Einunn 6 måneder... sikke en udvikling der er sket! For hver dag der går, glæder jeg mig mere og mere til at se hvad denne lille dreng kan udvikle sig til og tilføje til vores opdræt :)
18-11-2012
Udstilling i Vissenbjerg (søndag)
Hyggeligt og rigtig god udstilling i Vissenbjerg denne weekend. Stor ros til Jyrak for et rigtig godt arrangement, hvor alt bare kørte på skinner!! Vi havde også gode resultater at tage med hjem denne weekend igen :) Skaujenta's Einunn Ex 2 af 5 og tæt løb - Så spændende! Vikat's Ivar Ex 1 og tabte BIV voksen til søster Katla, men fik ordene med på vejen som bedste han :) Vikat's Katla var vores store vinder, Ex 1, BIV voksen og nomineret samt 1 stemme i panelet.. Det går frem af for den lille dame, som stod flot med halen lige i vejret og nød det :)
04-11-2012
Udstilling i Strøby (søndag)
Vi havde en super udstilling i Strøby - Flotte resultater og så blev Katla og Ivar fra vores vikingekuld Champions!! De er bare så dygtige og tager sådan en udstilling i stiv arm! Katla ex 1 og BIV total, Ivar ex 1 og Skaujenta's Einunn Ex 1 og NOM med 1 stemme i panelet :)
22-10-2012
Udstilling i Årslev (lørdag og søndag)
Vi havde en rigtig hyggelig, men også god weekend i Årslev taget resultaterne i betragtning. Lørdag tog vi afsted med campingvognen spændt efter bilen... hele weekenden var dedikeret til udstilling og for Hennings vedkommende fiskeri :) Ingen fisk blev det til, men flotte resultater og udtalelser vi med stolthed kunne vende tilbage til Sjælland med søndag aften. Vi kan virkelig se at der samtidig med den fysiske udvikling hos Ivar og Katla, også sker en udvikling i deres håndtering af hele showet. Det er skønt at stille med nogle små charmetrolde :)
11-10-2012
På besøg hos Ketil :)
Vi har i dag været hjemme og besøge Ketil fra vores vikinge-kuld. Han var blevet en stor og kraftig dreng med en masse pels!! Han så ud til at have det rigtig godt, og han havde bestemt ikke noget imod at være i centrum :) Tak Freja og Klaus fordi i har givet ham et kærligt hjem. Han så rigtig tilfreds ud og godt med krudt bag i!!
05-10-2012
Hjemmesiden er under en lille make-over....
23-09-2012
Udstilling i Køge
Fantastisk start for Skaujenta's Einunn på sin første udstilling! Ex 1 og BIV (11/12) og en fantastisk udtalelse..
Vikat's Ivar Ex 1 og så blev han slået i BIV af bl.a. lillefisen Einunn :)
Vikat's Katla Ex 2 og Twikke's ClaraBelle efter lang udstillingspause Ex 3
24-08-2012
Turen går til Norge!!
Nu kom vores lille nye hankilling endelig hjem. Skaujentas Einunn kørte vi op for og hente hjem som kommende avlshan hos Vikat's og Twikke's. Tak Julie for en fantastisk oplevelse, og tak fordi han blev vores - vi er så taknemmelige!!
02-06-2012
Twikke's Figaro blev international premier på udstillingen i Trelleborg

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Britt | Svar 18.08.2017 20:47

Lulu siger tak fo hilsenen ☺ Hun nyder udelivet og er tilbedt af de lokale hankatte trods alle er sterilisserede... 😊

Mia og Jan | Svar 27.06.2017 11:20

Stort tillykke fra Candi og Leo (el-kuldet)

Britt Lisjberg | Svar 31.08.2016 12:41

Hold da op, hvor Candice og Lulu (Lumen) stadig ligner hinanden! Lulu har bare en anelse mere hvidt over næsen men også de samme røde skygger om munden.

Margit Sandersen | Svar 10.03.2016 21:30

er der fortsat en hankilling til salg

Katrine 11.03.2016 07:13

Hej Margit.
Ja det er der
Skriv en mail til vinni@vikats.dk så kan jeg gi dig flere oplysninger.
Mange hilsner Katrine

Britt | Svar 11.01.2016 22:45

Stort tillykke med de fire nye små!

hilsen familien Lisbjerg og Lulu

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.11 | 04:58

Hej, Jeg vil høre om i forventer killinger i nærmeste fremtid? Venligst, Eva

...
15.12 | 15:57

Hej Christine. Der er lagt billeder op nu. Har du flere spørgsmål, så skriv en mail til katrine@vikats.dk

...
10.12 | 20:37

Er kuldet på forsiden fra nov. 2019? Hvis ja hvornår lægger I mere information op? :)
Mvh Christine

...
11.01 | 21:02

Hej, hvor lægger jeres opdræt henne og hvilke af killigerne er til salg? Mvh Marie

...
Du kan lide denne side