Hvem er vi ? Who are we?

Vi er en familie på 4, der alle har interesse indenfor norske skovkatte. Vi består af far Henning og mor Vinni der til daglig er arbejder som henholdsvis elektrikker og pædagog, samt børnene Katrine og Asger. Katrine læser til klinisk diætist og Asger er færdig som skovteknikker. Vinni og Katrine er de som primært er at finde på udstillingerne, hvor af navnet stammer fra. Henning og Asger står for hjemmesiden.

Interessen startede for 14år siden, da en tilløber kat valgte at blive vores. Hun fik hurtigt navnet Deedee, og vi fik af vide fra tidligere ejere, at hun var en blanding af norsk skovkat - og vi var solgt!!😀
Efter kort tid viste det sig, at Deedee ventede killinger. Vi beholdte en killing selv, Ludvig vores gamle hankastrat som idag er 12år. Da vi mistede Deedee på tragisk vis for over 2år siden, var vi ikke i tvivl om at vores næste kat var en norsk skovkat. Efter et par uger fandt vi den yndigste killing, som selvfølgelig helst skulle ligne vores Deedee, hos Trine og Rikke Winkel (Twikkes). Vi var så heldige at ClaraBelle, som hun hedder, blev vores efter lidt tids skriverier frem og tilbage. Da Vinni og Henning før i tiden har haft norske buhunde og deltaget i mange udstillinger, blev denne interesse vækket til live igen. Nu var det jeg (Katrine) og min mor Vinni, som skulle tage sammen på udstilling med vores nye hunkat. 

Samtidig med at interessen var kastet på ClaraBelle, havde jeg Katrine, også tabt mit hjerte til Figaro, som var fra samme kuld. Han var dog afsat til udlandet desværre. Men da de hoppede fra var jeg ikke i itvivl om, at ham måtte jeg bare have. Så sådan kom vores anden hankastrat til🙂   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Eva | Svar 21.11.2020 04:58

Hej, Jeg vil høre om i forventer killinger i nærmeste fremtid? Venligst, Eva

Christina Olsen | Svar 08.01.2018 23:22

Hej

Vil blot høre om i har killinger til salg og pris?

Margith | Svar 07.05.2012 12:23

Hej vinnie. TAK for en dejlig snak om fortiden !!!!! Håber vi ses i fremtiden. Mange knus Margith. En meget lækker hjemmeside iøvrit !!! Jeg elsker lilla!!!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.11 | 04:58

Hej, Jeg vil høre om i forventer killinger i nærmeste fremtid? Venligst, Eva

...
15.12 | 15:57

Hej Christine. Der er lagt billeder op nu. Har du flere spørgsmål, så skriv en mail til katrine@vikats.dk

...
10.12 | 20:37

Er kuldet på forsiden fra nov. 2019? Hvis ja hvornår lægger I mere information op? :)
Mvh Christine

...
11.01 | 21:02

Hej, hvor lægger jeres opdræt henne og hvilke af killigerne er til salg? Mvh Marie

...
Du kan lide denne side